Sointula

Sointulassa raikaa toisinaan karaoke, toisinaan luokat täyttyy iltapukuisista juhlijoista. Mutta mitä useimmin se toimii majoitustilana.

Sointula soveltuu loistavasti niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseenkin majoitukseen. Sisätiloista löytyy tarvittavat mukavuudet. Rakennuksen asuntopääty on täysin remontoitu, sieltä löytyy majoituspaikat yhteisine sosiaali- ja keittiötiloineen. Entiset luokat toimivat kokous- ja juhlatiloina.

Rakennus toimi ennen Pasmajärven kyläkouluna. Koulu lakkautettiin 1998 keväällä. Nykyään Pasmajärven maa- ja kotitalousseura ry. omistaa kiinteistön.

Pihapiiristä löytyy historiallisia elementtejä johtuen vuosittain järjestettävästä perinnepäivästä. Lisäksi erillisessä ulkorakennuksessa on ulkosauna, jossa taatusti maalliset murheet unohtuu.

Entinen koulu on sijoitettu keskelle Pasmajärven kylää, mistä on lyhyt matka piipahtaa vaikka järvellä. Tutustu myös muihin alueen aktiviteetteihin ja nähtävyyksiin.

Pasmajärvi valittiin Vuoden Lappilaiseksi kyläksi vuonna 2017.

Majoitushinnasto

Sointulan majoitusyksikössä on kolme huonetta, tupakeittiö ja ulkosauna. Täysin varusteltuna!

Rauhaisaan Sointulan majoitukseen mahtuu 1-6 henkilöä.

Varauksen voit tehdä soittamalla, sähköpostilla tai ota yhteyttä -lomakkeella. Muistathan lukea varausehtomme ennen varauksen tekemistä.

Sointulan majoituksen hinnat

Vuorokausi

60,00€

Viikko (7vrk)

400,00€

Kuukausi

650,00€

Liinavaatesetti per henkilö

10,00€
Muut hinnastot

Voit myös vuokrata ulkosaunan käyttöösi, tai vuokrata matkailuautopaikan Sointulasta.

Ulkosauna lämmitettynä

10,00€
Ei henkilörajoitusta

Matkailuautopaikka

25,00€
Sisältää sähkön, ulkosaunan ja WC-tilojen käytön.

Sointulan Kokous- ja juhlatilahinnastot

Voit vuokrata joko juhlatilat tai vaihtoehtoisesti koko kiinteistön käyttöösi. Juhlatilat pitävät sisällään luokat ja keittiön. Vuokratessasi koko Sointulan myös asuntopuoli on sinun ja seurueesi käytössä.

Juhlatilat (vuorokausi)

150,00€

Juhlatilat (pe-su)

290,00€

Koko Sointula (pe-su).

350,00€